Ninja Poep

Zodra je het erf oploopt, komt de geur van stront je tegemoet. Geen koe- of varkenspoep maar kippenpoep en dat is de ergste soort. Kippenpoep is namelijk gemeen.

Wanneer de eerste vleug kippenpoep je lichaam binnendringt, is de geur redelijk lieflijk en doet het je denken aan eieren, een plein in een grote stad en boterhammen. En dus is je reactie: Oh, dit valt wel mee.

Kippenpoep is niet zoals andere poep waarbij je lijf alles op scherp zet en je direct door je mond begint te ademen om ervoor te zorgen dat je geen grote hoeveelheden langs je reukzintuigcellen stuwt.

Nee, kippenpoep sijpelt langzaam naar binnen en als je er dan genoeg hebt opgezogen, dan valt ze aan. En dat doet ze met alles wat ze heeft. Schrap zetten heeft geen zin. En niets helpt. Niet je neus snuiten, niet je t-shirt voor je mond houden, niet je neus dichtknijpen. Ze zit in je. Je bent te laat. Je proeft de zoetige poep achter op je tong en begint naar adem te happen. Je wordt misselijk en kunt niet meer naar de poeslief scharrelde wezens kijken want het enige dat je wilt doen is ontsnappen. Zo verdedigen kippen zich dus. Ninja’s dat zijn het.

Geef een reactie

Comments (

0

)