Het experiment is begonnen!

Laat je meeslepen naar een verontrustende plek vol bizarre karakters en vreemde gebeurtenissen.

De wereld is in een rap tempo aan het veranderen en het is voor makers moeilijker geworden om hun vak uit te oefenen. Dat hoeft geen probleem te zijn als we maar kijken naar nieuwe mogelijkheden. Wij, als verhalenvertellers, zullen onze rol moeten gaan herdefiniëren en ​dit experiment op petje.af is dan ook de eerste stap daartoe. Of het werkt zal moeten blijken maar ik geloof hierin en zal ervoor zorgen dat het in ieder geval heel erg leuk gaat worden!!

In het komende jaar ga ik jullie een verhaal vertellen maar dat doe ik niet op een traditionele manier. Het verhaal wordt opgedeeld in episodes en zullen via verschillende disciplines verteld worden. Zo kan het zijn dat een episode verteld wordt met een tekening, een video, een geluidsfragment, een appbericht of fysieke post. (hiervoor geldt hoe meer donateurs, hoe meer makers ik erbij kan betrekken en hoe gekker ik het kan maken!!)

Het eerste verhaal zal begin 2022 van start gaan en bestaat uit ongeveer 52 episodes. Vanaf die tijd krijg je dus 52 dagen lang een deel van het verhaal te zien, horen, proeven, ruiken of voelen. Tijdens die weken worden er ook extra cadeaus gestuurd en verloot.

Totdat het zover is, zal ik je op de hoogte houden van de ups en downs van het makerschap, neem ik je mee naar de krochten van mijn ziel en kun je feedback geven. Als je durft, dompel je dan onder en ga met mij het avontuur aan.

Oja, en als kers op de taart wordt er van dit hele verhaal een boek gemaakt. Je spaart met je maandelijkse bijdrage voor korting en grotere donateurs ontvangen het boek kosteloos.

1e editie: NEDERGHEEST

Nedergheest is een klein dorpje gelegen aan een grote Nederlandse rivier. Het is een plek waar niets is wat het lijkt, waar mensen vastzitten en de geschiedenis zich herhaalt.

Katie is verdwenen en Annabel, haar beste vriendin gaat naar haar op zoek. Ze stuit daarbij op weerzinwekkende waarheden terwijl ze tegelijkertijd zelf ook verandert. Annabel ontdekt dat Nedergheest een plek is waar de sluier tussen de echte wereld en de onderwereld flinterdun is. Ze vlucht maar wat ze ook probeert, ze komt het dorp niet uit. Kan ze ooit nog ontsnappen?

Nedergheest is een verhaal dat gaat over de angst voor de buitenstaander, over psychische druk en eenzaamheid.

Wil je deelnemen? Wordt dan lid van het Donkere Dagen Experiment op petje.af!

Geef een reactie